17 Kasım 2016 Perşembe

Aracım Gaza Geç Geçiyor Sebebi Nedir ?


Aracım Gaza Geç Geçiyor Sebebi Nedir ? 


Sıralı Sistem Araçta Benzinden Gaza Geç Geçiyor İse Aşağıda Sebepleri Sıralanmıştır.


1 - Sıralı sistem araçlara gaz ayarı yapılırken gaza geçiş ısısı yüksek ısıda LPG'ye geçişe ayarlanmış olabilir bu yüzden araçta benzinden gaza geç geçme sorunu olabilir.

2 - Regülatör ısı sensörü arızası arızası varsa ısıyı düşük ve yanlış gösterebilir bu sebepten ısı sensöründen gelen sinyali ecu yeterli bulmadığı için gerekli ısıya gelene kadar LPG'ye yani gaza geçmez bu nedenden dolayı araba gaza geç geçiyor olabilir.

3- Aracın su termostadı arızalı ise yani radyatör ile motor arasında su sürekli dolanıyorsa aracın motoru geç ısınacağından yeterli ısıya gelenece gaza geç geçme sorunu ortaya çıkar.

4 - Motor suyu eksik olursa regülatöre yeterli su girmediğinden dolayı sıralı sistemde araçta gaza geç geçme problemi meydana gelir.

5 - Su devirdaim pompası regülatöre yeterli miktarda su göndermezse Gaza geç geçme sorunu meydana gelir. Gaza geç geçme gibi sıralı sistem sorunlarının çözümlerini öğrenmek için aşağıdaki linkleri tıklayınız.

Sıralı sistem LPG'li aracınızda oluşan arızaların muhtemel sebeplerini öğrenmek için alt taraftaki resme tıklayınız.

Sıralı Sistem LPG Sorunları Ve Çözümleri

1 yorum:

  1. What to do if a bet fails and your money does not payout sbobet ทางเข้า sbobet ทางเข้า ミスティーノ ミスティーノ 875Home 카지노: Casino Injapan

    YanıtlaSil